Kriptovalutával a jövő felé

Jó hírek számunkra

Jó hírek számunkra

Az oktatások.. hamarosan itt a következő!

2021. május 04. - Petyaana

 

 

Pénzügyi tudás? Honnan? Iskolából? Melyikből? Mennyiért? ... és így tovább, csak úgy záporoznak a kérdések. 

Ezt szeretném most tisztábbá tenni. Itt, a Blockchain Capitalnál tudunk fejlődni pénzügyileg is. Több lehetőség áll rendelkezésünkre.

Az egyik legfontosabb a cég saját képzési napja, szemináriuma, a Bázis Szeminárium. Mint a neve is mutatja ez az alap, itt rengeteg tudást, információt első kézből kapunk meg, egyrészt olyan szakemberektől, akik több évet a pénzügyi szektor valamely ágazatában töltöttek el, másrészt olyan úgymond hétköznapi emberektől, amilyennek én is vallom magam, de a nulláról eljutottak egy magasabb szintre. Az út során egyre több tudást, tapasztalatot tudunk megszerezni, lesznek sikerélményeink, amelyek a föld felé emelnek, és lesznek kudarcaink, sikertelenségeink, amelyek pedig észhez… és ismét józanul látjuk a célunkat, és tisztában leszünk tudásunkkal, és képesek leszünk tovább fejlődni egy magasabb szintre.

Vallom, hogy a tudásra való éhség az élet egyik legfontosabb mozgatórugója! Ez a tudás lehet elméleti vagy gyakorlati. A gyermekek a kettőt a legprofesszionálisabban képesek alkalmazni, mindezt ösztönösen! Akkor mi miért mondunk ellent ezeknek az alaptörvényeknek? 

…Bocsánat kissé elragadtattam magam, visszatérek a BC oktatási rendszeréhez…

Szóval a Bázis Szeminárium: minden hónap első szombatján van, én mióta ismerem, online formában. Megmondom őszintén, hogy ez nekem nagyon kényelmes, legalábbis az utazást tekintve. Itt találkozhatunk a cég alapítóival, magas szintű pénzügyi szakemberek adják át tudásukat. Első kézből értesülhetünk az újdonságokról, a promociókról, és egy jó kis lendületet kapunk a döntésekhez.

Minimális díja van , melyet előre kell kifizetni, és egy Zoom-linken tudunk csatlakozni a Szemináriumhoz. Elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjuk mit képes adni a Blockchain Capital, és hova tudunk eljutni vele.

 

Ezután időben is, következik a Battle. Ez a képzés a MINDEN …IS! Ezt nem tudom, és nem is akarom szavakba önteni! Ez a képzés olyan utat mutat, amit eddig még semmi nem überelt… ez egy egyhetes képzés, nagyon szigorú elvárásokkal, és különféle gyakorlatokkal, feladatokkal tarkítva. Ahhoz képest, hogy mit ad, mit képes adni, szinte elenyésző a képzés ára. És komoly jutalom is jár a végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://futurethecrypto.blog.hu/api/trackback/id/tr7516522578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása